2 grote handappels zonder klokhuis,geschild en in plakjes
peper
peterselie om te garneren
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175 °C.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de hamlapjes in ca 5 min bruin,wwarbij u het vlees een keer draait. Doe het over in een ovenschaal.
Doe de sjalotjes en de champignons in de hapjespan en bak deze op laag vuur in ca 5 m1n zacht. Voeg de bloem toe en bak al roerende 1 min. Voeg langzaam de bouillon en de cider toe, roer tot een glad geheel en voeg de mosterd en de peper toe. Breng aan de kook en blijf 2-3 min roeren tot een dikke saus.
Leg de plakjes appel op de hamlappen en schenk de saus erover.
Dek de schaal af en plaats hem 1 tot 1 1/4 in de oven tot het vlees zacht en gaar is. Garneer met verse peterselie
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?