Gesmolten mozzarella met tomatenfondue

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Mix de tomaten met een staafmixer.
  2. Pel en snipper de ui fijn.
  3. Pel en ontkiem het teentje knoflook en snipper het fijn, stoof de ui en de knfolook glazig in de olijfolie en blus met de witte wijn.
  4. Voeg vervolgens de tomaten toe. Voeg het kruidentuiltje en de suiker toe en laat alles een 15-tal minuten zachtjes sudderen.
  5. Verwijder het kuidentuiltje en breng de tomatensaus op smaak met peper en zout.
  6. Geit de tomatensaus in een ovenschotel.
  7. Snijd de mozzarella in plakjes van 1cm dik en verdeel ze over de tomatenfondue.
  8. Verwarm de oven voor op 180°C en zet de schotel in de oven gedurende 10 minuten.
  9. Dien meteen op en serveer met zuurdesembrood of ciabatta.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?