Recept 45**** (4 stemmen)

Geroosterde nieuwe aardappelen van de BBQ

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Aardappelgerecht

tijd
50 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Boen de aardappelen schoon onder stromend water. Kook ze 7 minuten in ruim water. Giet ze af en laat ze uitdampen en afkoelen.
  2. Snijd de aardappelen in plakken van 1 cm dik. Schep de Solo en zout en peper naar smaak erdoor.
  3. Scheur 2 flinke stukken aluminiumfolie af en leg ze op elkaar. Verdeel de aardappelplakken erover. Kneus de knoflookteentjes en ze met de takjes tijm tussen de aardappelplakjes. Vouw de folie goed dicht.
  4. Roer een dressing van de zongedroogde tomaten, de bieslook en de mayonaise. Breng op smaak met peper.
  5. Leg het aardappelpakketje 30-40 minuten op het rooster boven een gloeiende barbecue en laat de aardappelen gaar worden.
  6. Schud de aardappelen in een schaal en verdeel de dressing erover.
Tip

Lekker met biefstuk of entrecote van de barbecue en een tomatensalade.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie