Geroosterde nieuwe aardappelen van de BBQ

5 (5)
50 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Boen de aardappelen schoon onder stromend water. Kook ze 7 minuten in ruim water. Giet ze af en laat ze uitdampen en afkoelen.
  2. Snijd de aardappelen in plakken van 1 cm dik. Schep de Solo en zout en peper naar smaak erdoor.
  3. Scheur 2 flinke stukken aluminiumfolie af en leg ze op elkaar. Verdeel de aardappelplakken erover. Kneus de knoflookteentjes en ze met de takjes tijm tussen de aardappelplakjes. Vouw de folie goed dicht.
  4. Roer een dressing van de zongedroogde tomaten, de bieslook en de mayonaise. Breng op smaak met peper.
  5. Leg het aardappelpakketje 30-40 minuten op het rooster boven een gloeiende barbecue en laat de aardappelen gaar worden.
  6. Schud de aardappelen in een schaal en verdeel de dressing erover.

Tip

Lekker met biefstuk of entrecote van de barbecue en een tomatensalade.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door pascal lekker op 15 februari 2017 om 14u49

lekker thx

Gepost door Solo op 22 februari 2017 om 11u33

Hoi Pascal, super dat je het lekker vindt! Dat horen wij graag :)! Groetjes, het Solo-team

Hoeveel sterren geef jij dit recept?