Recept 05 (0 stemmen)

Geroosterde aardappels met gepofte knoflook

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Dit is een supermakkelijke en lekkere manier om aardappels klaar te maken. De gepofte knoflooktenen knijp je aan tafel over de aardappels uit. Heerlijk met biefstuk en sla!
  2. Aan de slag!
  3. Verwarm de oven voor op 225ºC.
  4. Boen de aardappels schoon en snijd ze in partjes (schil de aardappels niet).
  5. Dep de aardappels met keukenpapier goed droog en leg ze in een braadslee, meng de olie er door.
  6. Leg de knoflooktenen en takjes rozemarijn erbij.
  7. Rooster de aardappels in 35-45 minuten goudbruin en gaar; schep ze regelmatig om.
  8. Bestrooi de aardappels met zout en peper.
  9. Knijp de tenen knoflook over de aardappels uit.
  10. Let op: bereidingstijd is exclusief oventijd.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?