Recept 35*** (1 stem)

Geroosterde aardappelen met ui, spek en rozemarijn

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hoofgerechten

tijd
60 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Boen de aardappels schoon en snijd ze in stukken. Pel de uien en snijd ze in stukken.
  2. Doe de aardappelen met de spekjes, rozemarijn en de uien in een ovenschaal. Bestrooi met peper en zout en verdeel er royaal Bertolli vloeibaar over.
  3. Rooster de aardappelen in ca. 45 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Tip

Heerlijk met gegrilde zalm en gekookte sperzieboontjes.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie