Altijd weten wat je gaat eten?
geroosterd varkensvlees voor Babi pangang
-
800 gr schouderkarbonade
-
2 teentjes look
-
2 lenteuitjes
-
2 el oesteraus
-
6 el soyasaus
-
3 el Hoisinsaus
-
9 el suiker
-
1,5 tl zout
-
3 el cognac
Bereidingswijze
- De bovenkant van het vlees schuin insnijden zodat je inkepingen krijgt van een 1/2 cm diep , doe dit in ruitvorm . Doe hetzelfde aan de onderkant.
- Meng alle ingrediënten samen tot een marinade en laat het vlees hier enkele uren in marineren(een nachtje mag ook).
- Verwarm de oven op 180° en laat het vlees op een rooster,met braadslede eronder 35 minuten bakken. Regelmatig met marinade bedruipen.
- (tip : bedek de braadslede met alu-folie )
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?