geroosterd varkensvlees voor Babi pangang

Ingrediënten voor 4 personen

  • 800 gr schouderkarbonade
  • 2 teentjes look
  • 2 lenteuitjes
  • 2 el oesteraus
  • 6 el soyasaus
  • 3 el Hoisinsaus
  • 9 el suiker
  • 1,5 tl zout
  • 3 el cognac

Bereidingswijze

  1. De bovenkant van het vlees schuin insnijden zodat je inkepingen krijgt van een 1/2 cm diep , doe dit in ruitvorm . Doe hetzelfde aan de onderkant.
  2. Meng alle ingrediënten samen tot een marinade en laat het vlees hier enkele uren in marineren(een nachtje mag ook).
  3. Verwarm de oven op 180° en laat het vlees op een rooster,met braadslede eronder 35 minuten bakken. Regelmatig met marinade bedruipen.
  4. (tip : bedek de braadslede met alu-folie )

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?