Recept 35*** (1 stem)

Gerookte zalmmousse in komkommervormpjes.

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Aperitiefhapjes

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Dit is een hele leuke presentatie van een lekker hapje. Daarnaast is het ook nog erg lekker. Leuk op een feestje, met kerst, buffet, borrelhapje of als amuse.
  2. Neem de keukenmachine, doe de gerookte zalm er in en maal fijn tot een pasta. Voeg de roomkaas toe, de crème fraîche en maak er een mengsel van. Breng op smaak met wat extra zout en peper naar eigen smaak.
  3. Schil de komkommers en snij ze in gelijke delen van zo`n 6 cm en hol ze uit. Neem een spuitzak, doe het mengsel er in en spuit ze vol.
  4. Garneren met een heel klein beetje ananas en peterselie. Dit staat niet alleen leuk, maar is ook nog eens vreselijk lekker. Dit is zo lekker en makkelijk en kan iedereen met "twee linker handjes "maken .
  5. Serveertips
  6. Leuk en lekker als amuse, borrelhapje, voorgerechtje of op een buffet.
  7. N.B Het hapje laat zich nog mooier presenteren, als je de komkommer schilt in gedeeltes. Zie de foto bij het recept...." Aperitiefhapjes met komkommer en gerookte forelfiletmousse."

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Treibeltje op 03 december 2014 om 11u11

Zier er erg goed uit voor op een saladeschotel.

Gepost door Love to Cook op 03 december 2014 om 19u18

Hallo Treibeltje, dank je wel.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie