Recept 05 (0 stemmen)

gerookte zalm met cognacdressing

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Gerookte zalm met cognacdressing
  2. 4 sneetjes gerookte zalm, 1 soeplepel solo, 1 soeplepel vloeibare honing, 2 soeplepels cognac, koffielepel roze peperbolletjes, 2 lenteuitjes, peper&zout, toastbrood.
  3. Kleur in een pannetje lichtjes de boter, flambeer met cognac (niet onder dampkap!), voeg honing toe en roer tot een gladde saus. Doe de roze peperbolltjes erbij en kruid met p&z, laat de saus een beetje afkoelen. Snij de de uitjes in niet te dikke schuine ringen en roer deze door de niet geheel afgekoelde saus.
  4. Schik de zalm op de borden en besprenkel hem met de lauwe saus. Serveer met driehoekjes toast.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie