Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. verhit een pan met antiaanbaklaag en laat hier in de amandelschilfertjes mooi bruin bakken.
  2. maak de vinaigrette met de mosterd, maïsolie en met de balsamico azijn, breng op smaak met peper en zout.
  3. schil de avocado’s, snijd ze doormidden en verwijder de pit.
  4. snijd ze vervolgens in smalle reepjes.
  5. schik de sneetjes gerookte zalm samen met de sneetjes avocado mooi op 4 bordjes.
  6. overgiet het met de vinaigrette en bestrooi de bordjes net voor het serveren met de warme of lauwe amandelschilfertjes.
  7. serveer dit voorgerechtje met een stuk geroosterd brood.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?