Gerookte zalm met appeltjes

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Boontjes beetgaar koken en verfrissen. Snij in korte stukjes maar houd enkel appart voor het garnituur
  2. Schil de appel en snijd hem in fijne reepjes. Bewaar in water met citroensap.
  3. Snij de zalm in reepjes
  4. Saus : meng de mayonaise , room, sinaasappelsap en de honing. Kruid met pezo en cayennepeper.
  5. Meng de appelen en boontjes met 2 el saus en kerriepoeder. Breng op smaak met pezo
  6. Schik in het midden van elk bord een hoopje appelmengsel. Bedek met de lapjes grookte zalm. Versier met bieslook ,dille , sla, boontjes en streepjes saus. De sla kan ook onder het appeltjesmengsel geschikt worden.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?