Altijd weten wat je gaat eten?
gerookte zalm en garnalen op granité van ananas
Bereidingswijze
- voor de granité :
- schil de ananas & snijd het vruchtvlees i/stukjes
- doe i/d keukenrobot & mix m/h water & de suiker
- leg een keukenhanddoek i/e zeef & laat het mengsel daarin uitlekken (NIET DUWEN, anders wordt de granité TROEBEL)
- doe het opgevangen vocht i/e bakje & zet het i/d diepvriezer
- laat opstijven & roer af en toe om m/e vork, zodat het mengsel korrelig wordt
- de salade :
- snij de zalm & de koriander fijn & doe i/e kom
- voeg de garnalen toe & roer er peper, zout, olijfolie & een scheutje Sambuca door
- schep de granité in 4 glazen
- leg telkens enkele blaadjes rucola op de granité
- verdeel de salade over de gedeeltelijk gevulde glazen
- versier met gefrituurde spaghetti
- een takje dille of wat bieslook
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?