Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de erwten in een bodempje water met zout in 2 minuten gaar. Pureer de doperwten met de crème fraîche en drie blaadjes munt tot een gladde massa. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de vis in reepjes.
  2. Leg acht eetlepels klaar. Leg op iedere lepel een schep doperwten mousse en verdeel hierover de visreepjes.
  3. Snijd de rest van de munt in flinterdunne reepjes en strooi over de vis.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door de wael nicole op 25 februari 2017 om 11u40

ik maak het vandaag en serveer het in een glaasje met bovenop stukjes gedroogde rauwe ham. Lekker!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?