Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de zalm 12 uur marineren in het bier.
  2. Snijd al de groenten in brunoise en bak ze aan in wat Solo.
  3. Als de groenten beginnen te zweten, kruid ze dan met peper, zout en Aromat tuinkruiden.
  4. Voeg het Knorr bouillonketeltje groente toe en laat op een zacht vuur koken.
  5. Dep de zalmfilet droog met een stukje keukenpapier.
  6. Bak de zalm aan beide zijden in een pan met antiaanbaklaag aan in een beetje Solo (2 à 3 minuten).
  7. Dresseer eerst de groenten met de jus op de borden en leg er dan de zalm op.
  8. Werk af met kervel als garnituur.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?