Recept 05 (0 stemmen)

Gepofte en gevulde aardappel met bacon en Griekse yoghurt

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

AAHH AARDAPPELGERECHTEN

tijd
70 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was de aardappelen goed en droog ze af.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Prik de aardappelschil hier en daar in met een vork. Bestrijk de aardappels met olie en verpak ze in aluminiumfolie. Pof ze in het midden van de oven in 45-50 minuten gaar. Neem de aardappels uit het folie en halveer ze. .
  3. Bak de spekblokjes in een droge, hete koekenpan licht krokant.
  4. Haal het aardappelkruim er voorzichtig uit en schep dit met het sjalotje, de mosterd, yoghurt, bieslook, zout en peper door de spekjes.Schep dit mengsel in de uitgeholde aardappels en bestrooi met de kaas.
  5. Zet de gevulde aardappels in een lage ovenschaal of op een bakplaat. Zet even onder een hete ovengrill of in de nog hete oven tot de kaas gesmolten is.

Bron: Boodschappen magazine

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie