Recept 55***** (1 stem)

Gepofte aardappels met scampi en avocado

Dit is een recept van

tijd
80 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - de oven voorverwarmen op 200°C. de aardappels wassen, drogen en met zout bestrooien. apart in ingevette folie verpakken. in de oven ongeveer 1 uur gaar laten worden.
  2. - de ui en de look schoonmaken en fijnsnijden. de kruiden wassen, droogdeppen en fijnsnijden. de zalm op één plakje na in stukjes snijden. het plakje voor de garnering in 2 cm brede reepjes snijden. de citroen uitpersen.
  3. - het citroensap met de yoghurt en de creme fraiche vermengen. de ui en knoflook, de kruiden en de stukjes zalm erdoor mengen. op smaak brengen met pezo.
  4. - de avocado schillen, halveren, de pit eruit halen en het vruchtvlees in blokjes snijden. de aardappels uit het folie halen, insnijden en openbreken. de saus over de aardappels schenken en het geheel garneren met avocadoblokjes, zalmreepjes, scampi's en dille.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie