Gepofte aardappelen met grijze garnalen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Warm de oven voor op 160┬░. Schrob de aardappelen goed schoon in water en dep ze droog.
  2. Pak de aardappelen elk apart in een stuk zilverpapier in en druk goed aan. Leg ze op een ovenplaat in de oven gedurende 30 minuten.
  3. Roer ondertussen de saus met de melk en de inhoud van een pakje Knorr droge Vissaus.
  4. Haal de aardappelen uit de oven, snijd er een kapje vanaf en maak het aardappelkruim bovenaan los met een lepeltje .
  5. Giet er de saus over en werk af met de garnalen.

Tip

Roer versgehakte tuinkruiden door de saus.

Je kan tijd winnen door de aardappelen 12 minuten voor te koken: leg ze in koud water en breng zo aan de kook. Pak ze nadien in om ze te poffen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Lenasplrs op 29 november 2017 om 18u43

Niet gelukt, de aardappelen waren nog helemaal hard

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?