Recept 45**** (8 stemmen)

Gepofte aardappelen, gesmolten reblochon, kappertjes en rucolasaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

groenten

tijd
35 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de afgeborstelde aardappelen gaar in gezouten water.
  2. Pel de aardappelen en hou ze warm.
  3. Spoel de rucola en hak ze in grove stukken.
  4. Snij de kaas in stukjes en snij de onderkant van elke aardappel weg zodat hij kan blijven staan.
  5. Leg op elke aardappel een stukje kaas en plaats die kort onder de grill; de kaas moet gesmolten maar niet gegratineerd zijn.
  6. Smelt de Solo.Voeg eerst de kappertjes met de kappertjesjus toe en doe er dan de rucola bij, niet verder verwarmen.
  7. Serveer op elk bord 2 aardappeltjes en lepel er wat saus langs.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 17 januari 2013 om 09u37

Hallo mieke gans, we koken de aardappelen in lichtgezouten water omdat je ze dan achteraf niet meer hoeft bij te kruiden. Maar mensen die bijvoorbeeld een zoutarm dieet volgen kunnen het zout ook achterwege laten. De kappertjes zijn kruidig genoeg om dit gerecht voldoende body te geven.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie