Recept 45**** (7 stemmen)

Gepocheerde tongschar filet met grijze garnalen en bieslook

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de sjalot fijn en vermeng ze met de visfond en de witte wijn in een ovenschaal.
  2. Leg de tongschar filets in de schaal, dek af met aluminiumfolie en zet dit gedurende een tiental minuten in een voorverwarmde oven van 190° C.
  3. Haal de vis uit de schaal, maar hou hem wel warm.
  4. Zeef het vocht uit de ovenschaal in een pannetje, en kook dit tot dat nog ongeveer de helft van het vocht overblijft.
  5. Voeg de Solo Crèmefine Cuisine toe en kook in tot sausdikte.
  6. Breng op smaak met peper en zout, en mix de saus kort.
  7. Ontvel en ontpit de tomaat en snij ze in blokjes. Schik de vis op vier borden.
  8. Bestrooi hem met de garnalen, de bieslook en de blokjes tomaat.
  9. Overgiet de vis met de saus. Garneer eventueel met wat bieslook.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door wiestyke op 16 september 2010 om 13u05

mmmmmmmmm het water komt al in de mond!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?