Gepocheerde kabeljauw met puree van lente-uitjes en tartaar van tomaat en verse kruiden

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pocheer de kabeljauw in de visbouillon. Kook de aardappelen en verwerk ze tot een puree met de Solo Light, een scheutje melk, peper en zout en de muskaatnoot. Voeg er net voor het serveren de lente-uitjes aan toe.
  2. Emondeer de tomaten, verwijder de pitjes en snij ze in blokjes. Kruid ze met peper en zout en voeg er de gehakte verse kruiden aan toe.
  3. Meng alles door elkaar en werk af met olijfolie en een scheutje witte wijnazijn.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door Solo op 11 februari 2014 om 14u17

Dankjewel voor de tip!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?