Recept 55***** (1 stem)

Gepeperde aardbeien met gebakken ananas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
0 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de sneetjes ananas in blokjes en karameliseer met Solo en suiker.
  2. Snijd de aardbeien in tweeën, besprenkel met het sap van een ½ citroen en breng op smaak met peper (2 keer met de pepermolen draaien).
  3. Klop de slagroom op en meng met de honing en de verse kaas tot een mousse.
  4. Meng ook de gekarameliseerde ananasblokjes en de gepeperde aardbeien.
  5. Dresseer op een bord en werk af met de kaasmousse.
Tip

Tips van Gaëtan

Hoe vind je de perfecte ananas? Laat je neus je leiden. Let er ook op dat hij relatief veel weegt, stevig aanvoelt en glanzend groene blaadjes heeft, die makkelijk loskomen.

Geen ananas te vinden? Probeer dan mango in de plaats.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie