Recept 05 (0 stemmen)

gepaneerde vis met venkelroomsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding (15 min.) - Snipper de sjalotten en het bieslook fijn. - Snij de venkelknollen doormidden en verwijder de harde kern. Snij de rest in kleine blokjes van 2 cm. Bereiding (25 min.) 1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de venkelblokjes 10 min. Kruid met peper en zout. 2 Doe intussen de sjalotten samen met de wijn in een kookpot en breng aan de kook. Laat sudderen tot al het vocht is opgenomen. 3 Overgiet met de visbouillon en laat voor de helft inkoken. Voeg de room toe en kruid met het fijngesnipperde bieslook, peper en zout. Roer de saus onder de venkel. 4 Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kabeljauwburgers ± 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie