gepaneerde vis met venkelroomsaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding (15 min.) - Snipper de sjalotten en het bieslook fijn. - Snij de venkelknollen doormidden en verwijder de harde kern. Snij de rest in kleine blokjes van 2 cm. Bereiding (25 min.) 1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de venkelblokjes 10 min. Kruid met peper en zout. 2 Doe intussen de sjalotten samen met de wijn in een kookpot en breng aan de kook. Laat sudderen tot al het vocht is opgenomen. 3 Overgiet met de visbouillon en laat voor de helft inkoken. Voeg de room toe en kruid met het fijngesnipperde bieslook, peper en zout. Roer de saus onder de venkel. 4 Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kabeljauwburgers ┬▒ 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?