Recept 05 (0 stemmen)

GEPANEERDE VARKENSSCHNITZEL (BASIS)

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bestrooi het vlees aan beide kanten met zout en peper. Klop de mosterd en het ei met een vork los in een diep bord. Doe de bloem in een diep bord en strooi het paneermeel op een plat bord.
  2. Haal het vlees door de bloem en klop de overtollige bloem eraf. Haal het vlees vervolgens door het eimengsel en ten slotte door het paneermeel.
  3. Strooi een beetje extra paneermeel op een plat bord en leg het vlees erop. Strooi er nog een beetje over en druk aan.
  4. Verhit in een koekenpan de vloeibare margarine. Bak de schnitzels op matig vuur in 8 min. goudbruin en gaar. Keer ze halverwege; voeg eventueel nog een beetje extra margarine toe.
  5. Leg ze op een schaal en serveer met de partjes citroen en de peterselie.

Bron: JUMBO

Tip

Voedingswaarden Energie (Kcal) 253 Koolhydraten (G) 16 Eiwitten (G) 22 Vet (G) 11 Tip Sla voor mooie dunne schnitzels het vlees met een vleeshamer of deegroller platter. Leg het vlees daarvoor tussen 2 stevige vellen vershoudfolie.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie