Recept 55***** (1 stem)

Gentse hutsepot

Dit is een recept van

tijd
180 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat het stoofvlees in water met wat zout 1 uur zachtjes koken.
  2. Voeg de varkenspootjes toe en laat die nog een uur meekoken.
  3. Neem het vlees uit de pan en kook in de bouillon de kleingesneden groenten en de in vieren gesneden aardappelen gaar (de ui komt, bestoken met kruidnagelen en laurier, in het midden).
  4. Kruid met tijm en versgemalen peper.
  5. Snijd het stoofvlees in plakken, haal het vlees van de varkenspootjes en laat dit nog even meewarmen.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Eja op 03 januari 2018 om 12u56

Wat gebeurt er met de braadworsten??? 1. Verdeel de worsten in grote stukken en doe ze met de groenten, tijm en laurier bij de bouillon. 2. Bak de braadworsten in 1 el Solo gaar en serveer bij de hutsepot met Gentse Tierenteyn mosterd.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?