Recept 45**** (1 stem)

Gemengde kruiden met weinig zout en erg lekker.

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

IDEETJES EN TIPS

tijd
7 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Aangezien ik op toevoeging van zout moet letten en zoutarm moet eten , maak ik steeds mijn eigen kruidenmixen.
  2. Deze koop je ook kant en klaar , maar dan zit er te veel zout in en wat is nu leuker, dan in een gezellig potje je eigen mix te maken.
  3. In de supermarkt en in de toko koop je grote potten kruiden voor een prikje. Daar gaan we dan.
  4. Meet alle kruiden af en doe in een kommetje. Roer alles goed door.
  5. Doe de kruiden in een schoon potje en voilà , klaar is je kruidenzout.
  6. Schud het potje voor gebruik, want de fijnere poeders zakken naar de bodem , zo ben je zeker van alle smaken.
  7. Ik deed de kruiden in mijn oude zeezoutmolentje , dat toch niet meer gebruikt werd. Nu maal ik deze kruiden over hetgeen ik eet... MET MATE uiteraard. Heerlijk.
  8. Gebruik het op een eitje, tomaatje, vis, vlees groente of een salade.
  9. Voor een salade dressing kun je alleen het zout mengen met verschillende groene kruiden, zoals dille, bieslook, peterselie, oregano , basilicum rozemarijn, marjolein, dille ......

Bron: Marlon eigen tekst foto en aanpassing

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 16 mei 2018 om 19u46

Er kan naar mijn smaak nog minder zout in. Dat doe ik dus de volgende keer. Ik heb met deze hoeveelheid de hele molen gevuld en nog in het bakje. Dat gaat dus in een schoon potje .

Hoeveel sterren geef jij dit recept?