Gemengde groentegratin met wortelen,boontjes, krieltjes en achterham

1 (1)
45 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de wortelen in de lengte in vieren en de boontjes langs in stukjes.
  2. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook. Voeg de bouillonblokjes toe en roer tot ze zijn opgelost. Voeg de wortelen en krieltjes aan de bouillon toe en kook ze 8 min. Voeg dan de boontjes toe en kook alles nog 5 min. Afgieten.
  3. Meng de groenten en de krieltjes met de hamreepjes in de ovenschotel en voeg de Bechamelsaus toe. Strooi de kaas erover.
  4. Zet de schotel in de oven en laat het gerecht gedurende ca. 25-30 min. lichtbruin en gaar worden.

Tip

Indien je de ovenschotel op voorhand bereidt en het gerecht afgekoeld is, vooraleer het de oven ingaat, dan is de gaartijd tot 10-15 minuten langer.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?