Recept 55***** (1 stem)

Gemengde groentegratin met wortelen,boontjes, krieltjes en achterham

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu 3

tijd
45 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de wortelen in de lengte in vieren en de boontjes langs in stukjes.
  2. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook. Voeg de bouillonblokjes toe en roer tot ze zijn opgelost. Voeg de wortelen en krieltjes aan de bouillon toe en kook ze 8 min. Voeg dan de boontjes toe en kook alles nog 5 min. Afgieten.
  3. Meng de groenten en de krieltjes met de hamreepjes in de ovenschotel en voeg de Bechamelsaus toe. Strooi de kaas erover.
  4. Zet de schotel in de oven en laat het gerecht gedurende ca. 25-30 min. lichtbruin en gaar worden.
Tip

Indien je de ovenschotel op voorhand bereidt en het gerecht afgekoeld is, vooraleer het de oven ingaat, dan is de gaartijd tot 10-15 minuten langer.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie