use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gemarineerde zeewolf met koriander, komijn, aardappelen en paprika
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gemarineerde zeewolf met koriander, komijn, aardappelen en paprika

Gemarineerde zeewolf met koriander, komijn, aardappelen en paprika

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    2 uur
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 glas water
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 8 aardappelen
  • 2 tomaten
  • 2 paprika's
  • 800 g zeewolffilets
  • 4 eetlepels fijngehakte verse koriander
  • snuifje pimentpoeder
  • plakjes citroen
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 3 teentjes look
  • 1 koffielepel komijnpoeder
  • 1 citroensap (stuk)
  • 1 eetlepel groene en zwarte olijven (fijngehakt)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Roer de ingrediënten voor de marinade goed onder elkaar en marineer er de vis 2 tot 4 uur in.
  2. Maak de aardappelen en de paprika's schoon en kook ze apart beetgaar.
  3. Doe ze in een schotel en schik er de vis op, samen met de in plakken gesneden tomaten.
  4. Meng 1 eetlepel tomatenpuree en een glas water onder de marinade en giet ze over de vis, samen met een scheutje Solo.
  5. Dek de schotel af met aluminiumfolie die met de Solo ingesmeerd is en zet 15 minuten in een oven van 180 tot 200°C.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.