Recept 05 (0 stemmen)

Gemarineerde zalm met komkommer en bieslook

Dit is een recept van

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de zalm in dunne plakjes en verdeel over 4 borden, zet koel weg.
  2. Snij de komkommer in blokjes van een halve centimeter, strooi er royaal zout over en laat een 15 tal minuten pekelen. Spoel de komkommer langdurig in ruim koud water om te ontzouten.
  3. Meng de bieslook met de komkommer. Meng de olie zorgvuldig met ongeveer de helft van een keteltje groentebouillon, roer om met citroensap.
  4. Verdeel de komkommer over de zalm. Kruid de vis met grof zout en peper.
  5. Strijk licht in met de vinaigrette en garneer met de shisoblaadjes en de sesam.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie