Gemarineerde rode vruchten met citroensap en citroensorbet

2 (2)
50 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

  • 500 g rode vruchten
  • citroensorbet
  • 1 dl Porto
  • 1 scheut kersenlikeur
  • 1 dl frambozencoulis
  • 0.5 sap van citroen
  • takjes citroenmelisse

Bereidingswijze

  1. Kook de Porto met de kersenlikeur. Voeg na het koken de frambozencoulis toe. Laat dit afkoelen.
  2. Vermeng dit sausje daarna met de vruchten en voeg de fijngesneden citroenmelisse en het citroensap toe.
  3. Laat een halfuurtje marineren. Verdeel de vruchten over een bord en leg er een bolletje citroensorbet op.

Advertentie

Reacties (3)

Gepost door Solo op 16 oktober 2009 om 15u02

Beide kunnen !!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?