Gemarineerde lamskoteletjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Plet de knoflook met de platte zijde van een koksmes.
  2. Meng 's morgens de olijfolie met de knoflook, rozemarijn, tijm, chili en breng op smaak met pezo.
  3. Leg de koteletjes in de marinade en laat ze een 8 tal uur marineren in de koelkast, keer regelmatig om, bedek ze wel met folie.
  4. Haal de koteletjes uit de marinade, laat ze goed uitlekken, grill ze mooi rosé op de hete BBQ, ongeveer 3 minuutjes aan elke kant, bestrijk ze af en toe met wat marinade.
  5. Serveer de koteletjes met kruidenboter, tomatensalade en stukje vers stokbrood.
  6. Lekker met een glaasje chianti.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Véroniquesken op 10 juni 2010 om 13u31

Dit receptje ga ik zeker eens proberen op de BBQ. Klinkt alvast zeer lekker.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?