Gemarineerde gamba’s met gegrilde zomergroenten

0 (0)
75 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de limoenen in schijfjes. Ris de blaadjes tijm van de takjes. Doe de limoenschijfjes, met de tijm en 4 uitgeperste teentjes look in een schaal. Voeg de gamba’s toe en breng verder op smaak met peper en zout. Laat 60 minuten marineren.
  2. Was de groenten. Snij de courgette en aubergine in schijfjes. Bestrijk ze lichtjes met wat Solo en rooster ze 1 à 2 minuten op de barbecue. Rooster tegelijkertijd de gamba’s 1 tot 2 minuten per kant.
  3. Dresseer op de borden en garneer met de blaadjes basilicum.

Tip

Marineer de gamba’s al een dag van tevoren. Hoe langer je ze laat marineren, hoe meer aroma’s ze opnemen en hoe smaakvoller je gerecht zal worden.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?