Gemarineerde brochetten

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij het vlees in blokjes.
  2. Snij de paprika in grote stukken en verwijder zaadjes en zaadlijsten.
  3. Snij de uien in kwartjes.
  4. Snipper de knoflook, scheur het laurierblaadje in stukjes.
  5. Maak een marinade van olijfolie, de gesnipperde knoflook, het paprikapoeder, de tijm en het in stukjes gescheurde blaadje laurier.
  6. Laat het vlees daarin 30 minuten marineren.
  7. Bak de paprika en uien beetgaar in een mengsel van solo en olijfolie.
  8. Dep het vlees droog.
  9. Rijg het op spiesjes, afgewisseld met stukken paprika en ui.
  10. Grill de brochettes op de barbecue en serveer met saus en groenten naar keuze en vers stokbrood.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?