Recept 55***** (2 stemmen)

Gemarineerde biefstuk met krieltjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Mediterraans genieten

tijd
30 min
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten voor de marinade en laat de biefstuk minstens 3 uur marineren.
  2. Verwarm de oven voor op 200-220°C. Was de krieltjes en verdeel ze over een bakblik samen met wat olijfolie, knoflook en rozemarijn en zet 30 minuten in de oven. Kruid af met versgemalen peper en zeezout.
  3. Haal de biefstuk uit de marinade. Verhit de Solo in een koekenpan en bak de biefstuk (naar eigen smaak). Kruid met vers gemalen peper en zeezout.
  4. Serveer met de geroosterde krieltjes.
Tip

Ook lekker met een tomatenslaatje en artisjokharten.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie