Ingrediënten voor 4 personen
- 500 gr zeeduivel
- 4 sneetjes gerookte zalm
- 2 grote uien
- 1 citroen
- 2 klontjes suiker
- 4 stronkjes witloof
- 1 rode paprika
- 2 sjalotjes
- 5 dl melk
- scheutje zoete likeur
- marjolein,bieslook,dragon,dille,p.z,notenolie
Bereidingswijze
- Voor de marinade
- Meng alle kruiden met de notenolie.
- Snij de vis in regelmatige,niet te kleine blokjes en leg in de marinade.Laat enkele uren marineren ,draai de vis regelmatig om.
- Kook ondertussen het witloof beetgaar in de melk en de suiker.
- Hak de salotjes fijn.Wikkel elk struikje witloof in een plakje gerookte zalm met de sjalot citroensap en enkele druppels likeur in aluminiumpapier(=kleine papillotjes)
- Steek de gemarineerde vis afwisselend met stukjes paprika en ui op spiesjes.
- Leg ze samen met de papillotjes op de rooster van de barbecue.
- Serveer de vis met fijne schijfjes citroen.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?