Recept 05 (0 stemmen)

Gemarineerd zeeduivelspiesje op de barbecue

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voor de marinade
  2. Meng alle kruiden met de notenolie.
  3. Snij de vis in regelmatige,niet te kleine blokjes en leg in de marinade.Laat enkele uren marineren ,draai de vis regelmatig om.
  4. Kook ondertussen het witloof beetgaar in de melk en de suiker.
  5. Hak de salotjes fijn.Wikkel elk struikje witloof in een plakje gerookte zalm met de sjalot citroensap en enkele druppels likeur in aluminiumpapier(=kleine papillotjes)
  6. Steek de gemarineerde vis afwisselend met stukjes paprika en ui op spiesjes.
  7. Leg ze samen met de papillotjes op de rooster van de barbecue.
  8. Serveer de vis met fijne schijfjes citroen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie