Ingrediënten voor 2 personen
- 2 blaadjes gelatine
- 6 passievruchten
- 2 el suiker
- 200 ml natuur-yoghurt
Bereidingswijze
- Week de gelatineblaadjes in koud water.
- Snij de passievruchten in twee en haal er de pitjes en sap uit.
- Giet het door een fijne zeef tot je 2 dl sap hebt en de pitjes achterblijven, gooi het overige sap en de pitjes niet weg.
- Warm het passievruchtensap samen met de suiker op en voeg er de goed uitgeknepen gelatineblaadjes aan toe, roer goed tot de gelatineblaadjes zijn opgelost.
- Laat het sap wat afkoelen en verdeel over 2 glaasjes, zet in de koelkast tot de gelei is opgesteven, +/- 2 uur.
- Haal uit de koelkast en verdeel er de yoghurt over.
- Verdeel de pitjes en het overige sap over de yoghurt, zet daarna de glaasjes terug in de koelkast tot je gaat opdienen.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?