Recept 05 (0 stemmen)

Gelei van passievruchten

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Week de gelatineblaadjes in koud water.
  2. Snij de passievruchten in twee en haal er de pitjes en sap uit.
  3. Giet het door een fijne zeef tot je 2 dl sap hebt en de pitjes achterblijven, gooi het overige sap en de pitjes niet weg.
  4. Warm het passievruchtensap samen met de suiker op en voeg er de goed uitgeknepen gelatineblaadjes aan toe, roer goed tot de gelatineblaadjes zijn opgelost.
  5. Laat het sap wat afkoelen en verdeel over 2 glaasjes, zet in de koelkast tot de gelei is opgesteven, +/- 2 uur.
  6. Haal uit de koelkast en verdeel er de yoghurt over.
  7. Verdeel de pitjes en het overige sap over de yoghurt, zet daarna de glaasjes terug in de koelkast tot je gaat opdienen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie