Gelei van passievruchten

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Week de gelatineblaadjes in koud water.
  2. Snij de passievruchten in twee en haal er de pitjes en sap uit.
  3. Giet het door een fijne zeef tot je 2 dl sap hebt en de pitjes achterblijven, gooi het overige sap en de pitjes niet weg.
  4. Warm het passievruchtensap samen met de suiker op en voeg er de goed uitgeknepen gelatineblaadjes aan toe, roer goed tot de gelatineblaadjes zijn opgelost.
  5. Laat het sap wat afkoelen en verdeel over 2 glaasjes, zet in de koelkast tot de gelei is opgesteven, +/- 2 uur.
  6. Haal uit de koelkast en verdeel er de yoghurt over.
  7. Verdeel de pitjes en het overige sap over de yoghurt, zet daarna de glaasjes terug in de koelkast tot je gaat opdienen.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?