Altijd weten wat je gaat eten?
GELE GROENTECURRY MET MANGO EN TONIJN
Bereidingswijze
- laat een beetje kokosnotenvet smelten in een wok , voeg de currypasta toe en het chilipepertje. Voeg de kokosmelk toe.
- Was de groeten en snij ze in julienne
- doe de paprika's, de selder en de bonen in de wok en laat 5 minuten sudderen
- Schil de mango's en snij in kleine stukjes . Voeg toe aan de curry samen met de gesneden lenteuitjes
- breng de curry aan de kook , voeg naar smaak vissaus en sojasaus toe
- Kruid de tonijnmoten en laat ze kort aanbraden aan beide kanten. Dien de tonijn op met de curry
- lekker met basmatirijst
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?