Gelardeerde hazenbiefstukjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ingrediënten :
  2. 8 hazenbiefstukjes
  3. 100 gram lardeerspek
  4. Zout
  5. Peper 1,25 dl room
  6. Bessengelei
  7. Bereiding:
  8. Rijg dunne reepjes spek door de hazenbiefstukjes en wrijf ze in met peper en zout .
  9. Bak ze in hete boter snel aan beide kanten bruin .
  10. In ± 10 minuten zijn de biefstukjes gaar .
  11. Neem ze dan uit de pan en maak de jus af met room en bessengelei .
  12. Leg de biefstukjes dakpansgewijs op een voorverwarmde schaal en giet de saus erover.
  13. Serveer dit gerecht met aardappels en liefst een uitgebreide selectie groenten .

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?