Altijd weten wat je gaat eten?
Gelardeerde hazenbiefstukjes
Bereidingswijze
- Ingrediënten :
- 8 hazenbiefstukjes
- 100 gram lardeerspek
- Zout
- Peper 1,25 dl room
- Bessengelei
- Bereiding:
- Rijg dunne reepjes spek door de hazenbiefstukjes en wrijf ze in met peper en zout .
- Bak ze in hete boter snel aan beide kanten bruin .
- In ± 10 minuten zijn de biefstukjes gaar .
- Neem ze dan uit de pan en maak de jus af met room en bessengelei .
- Leg de biefstukjes dakpansgewijs op een voorverwarmde schaal en giet de saus erover.
- Serveer dit gerecht met aardappels en liefst een uitgebreide selectie groenten .
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?