Gelakte zeeduivel met witte rammenas en komkommer

Met dit gelakte zeeduivel met witte rammenas en komkommer recept zet je een voor zeeduivel recept op tafel waarvan iedereen zal smullen!

Bereidingswijze

  1. Fruit fijngehakte de look en de gember zachtjes, en voeg de honing toe. Laat alles lichtjes karamelliseren. Voeg dan de sojasaus, de vloeibare bouillon en de rode wijnazijn toe. Kook in tot een siroop.
  2. Strijk de vismoten in met de siroop en bak goudbruin in een oven op grillstand. Snijd de verschillende groenten tot de gewenste vorm.
  3. Meng de salade en breng op smaak met de sesamolie en limoenzeste en -sap. Werk af met sesamzaadjes. Meng de mayonaise met de pasta van zwarte look en serveer met de salade.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?