Recept 05 (0 stemmen)

Gekruide visrolletjes

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ingrediënten :
  2. 1 sneetje witbrood, verkruimeld
  3. 4 eetlepels fijngehakte ui
  4. 1 laurierblad, zeer fijn verkruimeld
  5. 1 eetlepel yoghurt
  6. 1 pakje mon chou (verse roomkaas)
  7. 6 à 8 schelvisfilets
  8. zout, peper
  9. Bereiding:
  10. Verwarm de oven voor op 225°C.
  11. Meng de eerste vijf ingrediënten in een kom. Bestrooi de visfilets met zout en peper en smeer een laagje kruidenmengsel op elke filet. Rol de filets op en maak ze dicht met cocktailprikkers. Doe wat boter in een ondiepe ovenschaal (net groot genoeg om de visfilets in te leggen). Zet de schaal in de oven om de boter te doen smelten. Als de boter gesmolten is, en mooi bruin, leg dan de visfiletrolletjes in de schaal. Draai ze een keer om zodat ze aan beide kanten beboterd zijn. Laat ze in ± 15 minuten gaar worden.
  12. Roer wat yoghurt met iets zout en peper door de overgebleven boter in de schaal en lepel dit mengsel over de filets.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie