Gekonfijte kwartel met linzensalade en notenolie

2 (2)
45 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verdeel het grof zout over de boutjes en laat 2 uur pekelen. Verwijder het zout met een papieren doekje. Doe het vet in een klein pannetje, voeg er de boutjes bij en laat het geheel au bain-marie ongeveer 2 uur garen op een zacht vuur. Bak de linzen en de fijngesneden groenten kort aan in olijfolie, voeg water toe en laat koken op een zacht vuur. Haal de kwartelboutjes uit het vet, bak ze kort in een pan zonder vetstof. Maak de linzen aan met de notenolie en de azijn en breng op smaak met zout en peper. Serveer in schaaltjes en leg er een kwartelboutje bovenop.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 14 november 2012 om 12u58

Dank je wel voor de opmerking Cuisinefun. Inderdaad. We passen het aan.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?