Recept 55***** (1 stem)

Gekarameliseerde kalkoenblokjes met cashew, paprika en veldsla

Dit is een recept van

tijd
42 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Leg de kalkoenblokjes in een diep bord, voeg de ketjap (of sojasaus), de olijfolie, de knoflook en de ui toe en laat even marineren.
  2. Snijd de zoete aardappel in dunne plakjes. Besprenkel met olijfolie en me,g goed. Leg ze naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en rasp de kaas erover. Gaar 10 à 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Waarvan de laatste 2 minuten op grillstand. Lat op dat ze niet aanbakken.
  3. Bak ondertussen de kalkoenblokjes aan in olijfolie, kruid met zwarte peper en voeg de paprika toe. Laat een 5-tal minuten bakken. Voeg de cashewnoten en de honing toe en bak nog een 2-tal minuten mee.
  4. Serveer met een salade naar keuze.

Bron: Sandra Bekari

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie