Recept 45**** (1 stem)

Gekarameliseerde gehaktburger

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Burgers

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng het gehakt met de honing, de ketchup, de sojasaus en de mosterd. Kruid af met een snuifje peper en zout.
  2. Verdeel dit gehaktmengsel in 4 gelijke delen.
  3. Snijd de augurken in kleine blokjes en meng ze onder de Philadelphia-kaas.
  4. Rasp de wortelen. Snijd de ui, de komkommer en de radijzen in fijne schijfjes.
  5. Doe Solo in een pan en bak de burgers op een zacht vuurtje tot ze gaar en lichtjes gekarameliseerd zijn. Ze zijn klaar als er zich een licht kleverig laagje aan de buitenkant heeft gevormd.
  6. Snijd de broodjes overlangs door.
  7. Smeer op de onderste helft het kaasmengsel. Leg hierop de komkommer, de radijsjes en de hamburger. Werk af met de geraspte worteltjes en de uiringen. Zet de bovenste helft van het broodje erop en serveer meteen.
  8. Smakelijk!

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door armani1602 op 18 juni 2013 om 14u07

Hey monique, Ik had dit gerecht de zondag gemaakt en het was heerlijk. Ik heb wel extra ajuin bij de gehakt gedaan en het smaakte me enorm goed. Dank je voor het recept

Gepost door Monique_14 op 19 juni 2013 om 13u26

Goed idee om er extra ajuin aan toe te voegen, dat doe ik meestal ook bij burgers maar niet in dit receptje......doe ik de volgende keer dus wel!! Groetjes Monique

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie