Recept 35*** (2 stemmen)

Gekarameliseerde flensjes met sinaasappelsaus (Crêpes Suzette)

Dit is een recept van

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Flensjesbeslag bereiden en flensjes bakken.
  2. Sinaasappelsaus bereiden:
  3. Boter smelten en suiker toevoegen.
  4. Van het vuur het sinaasappelsap toevoegen.
  5. De zestes van een sinaasappel toevoegen en het geheel enkele minuten laten koken.
  6. De saus doorzeven.
  7. De flensjes in vier vouwen, opwarmen in de saus en flamberen met Grand Marnier.
  8. De flensjes op een bord schikken.
  9. Elk flensje opvullen met een bolletje ijs.
  10. Overgieten met de warme sinaasappelsaus.
  11. Garneren met partjes sinaasappel, muntblaadjes en poedersuiker.
  12. Eet smakelijk.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie