Recept 05 (0 stemmen)

Geitenkaasmousse met peer en speculoos

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Mousse:
  2. klop de room stijf
  3. Roer de geitenkaas glad in een kom met de suiker en vanillesuiker. voeg dan optioneel de amaretto bij (lekkerder met maar kan ook zonder) Meng alles goed.
  4. Schep de room er voorzichtig onder.
  5. Laat opstijven in de koelkast.
  6. Fruit
  7. Week de rozijnen in rum of lauw water (best even op voorhand doen zodat de rozijnen mals kunnen worden)
  8. Verkruimel de speculoos
  9. Schil de peren en snij ze in kleine blokjes
  10. Bak de peren met de uitgelekte rozijnen, de speculaas en het amandelpoeder in wat boter. Laar karameliseren met de honing.
  11. Verdeel het mengsel over glaasjes.
  12. Verdeel er de geitenkaasmousse over en werk af met wat verkruimelde speculoos of een stukje specloos.
  13. Laat nog even opstijven in de koelkast.
  14. Server lekker koud !
  15. Smakelijk !

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie