Recept 55***** (1 stem)

Geitenkaas-tomatencrème

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en pureer tot een mooie crème.
  2. Serveer op toast of stukje stokbrood.
  3. Ook lekker op je lunch boterhammetje.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Monique_14 op 02 december 2014 om 14u47

Ik heb dit smeerseltje gemaakt volgens het recept, maar iedereen vond dat de looksmaak te fel overheerste, één KLEIN teentje knofloof is meer als voldoende, wees ook voorzichtig met thijm! Ik zal het zeker nog wel maken want voor toastjes en crostini is het zeer geschikt!!

Gepost door Love to Cook op 02 december 2014 om 17u08

Hallo Monique, Bedankt voor je reactie en ik zal jouw goede tips meenemen. Groetjes Love to Cook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie