Recept 05 (0 stemmen)

Geitenkaas hapjes

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ingrediënten
  2. 4 vellen filodeeg.
  3. 200 gram zachte geitenkaas.
  4. 150 gram druiven.
  5. 75 gram walnoten.
  6. 6 theelepels honing.
  7. olijfolie om de vellen te bestrijken.
  8. Zout en peper naar smaak
  9. Verwarm de oven voor op 170°C
  10. Ontdooi de vellen eerst als je ze uit de diepvries gebruikt. Trek de velletjes los en leg ze op een stuk bakpapier.
  11. Bestrijk de vellen aan de voor- en achterkant met olijfolie.
  12. Leg twee vellen op elkaar en snij ze in vierkanten. Duw de velletjes in een muffinvorm.
  13. Was de druiven en halveer ze.
  14. Verdeel de geitenkaas over de bakjes. Stop de druiven en walnoten erbij. Druppel de honing eroverheen en breng op smaak met zout en peper.
  15. Bak de hapjes 5 – 7 minuten. Zodra ze goudbruin zijn, zijn ze klaar. Serveer ze warm.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door epona1986 op 22 november 2012 om 12u16

zou dit ook lukken met bladerdeeg?

Gepost door Love to Cook op 22 november 2012 om 17u05

Dat zou je best kunnen proberen. Groetjes Love to Cook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?