use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gehakttaart met roomijs
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gehakttaart met roomijs

Gehakttaart met roomijs

Gepost door Carte d'Or

Gepost door Carte d'Or

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 6 kleine bolletjes Carte d'Or Vanilleroomijs (100 g/200 ml)
  • 6 individuele, klaargemaakte taartdeegjes, Ø 12 cm
  • 125 g vegetarisch gehakt
  • 75 g gedroogd en geschild fruit

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schep 2 theelepels gehakt in elk taartdeegje.
  2. Schep een klein bolletje Carte d'Or Vanilleroomijs uit en leg het op het taartje. Werk af met een laagje gehakt.
  3. Strooi over elk gehakttaartje wat gedroogd en geschild fruit.
  4. Dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.