Gehakttaart met champignons

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - schik het bladerdeeg in een taartvorm, duw goed aan en prik met een vork gaatjes in het deeg, bedek met een laagje paneermeel
  2. - kook de aardappelen gaar, duw door de roerzeef en maak er puree van door 1 dl room toe te voegen en te kruiden met peper, zout en nootmuskaat
  3. - pel de sjalotten en snipper fijn, fruit aan, doe er de tomatenblokjesbij
  4. - reinig de champignons en snij in stukjes, bak de champignons apart in een pan met een klontje boter, kruid alles met peper en zout
  5. - doe het gehakt in een pan en laat rul bakken
  6. - schep een laagje puree op het bladerdeeg, schik hierboven een laagje rul gebakken gehakt, daarboven de champignons en giet de tomatensaus erover
  7. - bestrooi met de gratinkaas en de parmezaan
  8. - bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 30 min
  9. Lekker met een slaatje

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?