Recept 05 (0 stemmen)

Gehaktschotel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vleesgerechten

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil en kook alle aardappelen . Plet de aardappelen met dertig Gr boter en kruid met peper en zout . Hak de amandelen fijn en meng de helft onder de puree . Verwarm de oven op 180°.
  2. Plet de uien grof . Zet een pan op het vuur met een eetlepel olijfolie en bak de uien glazig met de helft van de tijm . Bak ook het gehakt aan en plet het met een vork . Meng de uien onder het gehakt .
  3. Neem een ovenschaal en verdeel 1/3 de van de puree over de bodem . Verdeel het gehakt gelijkmatig over de schaal en dek af met de rest van de puree. Bestrooi met geraspte kaas en amandelen . Leg er nootjes boter op en bak 20 minuten in de oven en werk af met amandelen .

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie