Recept 05 (0 stemmen)

Gehaktschotel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vleesgerechten

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil en kook alle aardappelen . Plet de aardappelen met dertig Gr boter en kruid met peper en zout . Hak de amandelen fijn en meng de helft onder de puree . Verwarm de oven op 180°.
  2. Plet de uien grof . Zet een pan op het vuur met een eetlepel olijfolie en bak de uien glazig met de helft van de tijm . Bak ook het gehakt aan en plet het met een vork . Meng de uien onder het gehakt .
  3. Neem een ovenschaal en verdeel 1/3 de van de puree over de bodem . Verdeel het gehakt gelijkmatig over de schaal en dek af met de rest van de puree. Bestrooi met geraspte kaas en amandelen . Leg er nootjes boter op en bak 20 minuten in de oven en werk af met amandelen .

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie