gehaktschotel van champignons en aardappelpuree.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - champignons goed laten uitlekken en zeer goed droog maken.
  2. - solo laten verhitten en ajuin enkele minuten fruiten.
  3. - gehakt ernij doen + het bouillonblokje verkruimeld erbij.
  4. - rul bakken( +- 5 à 6 minuten)
  5. - champignons + tomatenblokjes toevoegen.
  6. - wat roeren en op zacht vuurtje 30 minuten laten sudderen.
  7. - enkele druppels tabasco toevoegen.( voor wie het wat pittiger wil).
  8. - puree maken + op smaak brengen met peper,nootmuskaat,melk en de vloeibare solo.
  9. - oven voorverwarmen op 200 graden.
  10. - gehakt - tomatensaus in een ovenschten doen.
  11. - puree erover scheppen.
  12. - bestrooien met de parmezaankaas.
  13. - in de oven voor 20 minuten .....en klaar
  14. - hhhmmmmmm.
  15. p.s. wie verse champignons wil gebruiken : deze eerst in schijfjes snijden en voorstoven zodat het vocht er al uit is

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?