Gehaktschotel met wortelen en aardappelen

Ingrediënten voor 2 personen

  • 4 stuks wortelen
  • 1 stuks ui(voor wortelen)
  • provenciaale kruiden( voor wortelen)
  • boter(voor wortelen en gehakt)
  • 500 gr gehakt
  • 1 stuks ui( voor gehakt)
  • 8 grote aardappelen
  • 1 dl melk( voor aardappelen)
  • muskaatnoot( voor aardappelen)
  • peper en zout(voor wortelen en aardappelpuree)
  • gekruide paneermeel

Bereidingswijze

  1. °Aardappelen wassen, schillen, spoelen en koken
  2. °Wortelen reinigen, spoelen, snijden en stoven
  3. °UI reinigen, snijden en stoven, gehakt opbakken
  4. °aardappelen afgieten en puree bereiden
  5. °ovenschotel in boteren
  6. °Gehakt in de schotel brengen
  7. °Gestoofde wortelen op gehakt brengen
  8. °aardappelpuree bovenop wortelen brengen
  9. °afwerken met paneermeel en enkele klontjes boter
  10. °gratineren in de oven
  11. °Smakelijk

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door sergedonni op 21 mei 2014 om 10u44

heb dit gerecht gemaakt voor 5 personen.iedereen was in de wolken.zeer lekker.(kruiding een beetje aangepast op mijn idee). zeer goed gerecht meid !!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?