Ingrediënten voor 2 personen
- 4 stuks wortelen
- 1 stuks ui(voor wortelen)
- provenciaale kruiden( voor wortelen)
- boter(voor wortelen en gehakt)
- 500 gr gehakt
- 1 stuks ui( voor gehakt)
- 8 grote aardappelen
- 1 dl melk( voor aardappelen)
- muskaatnoot( voor aardappelen)
- peper en zout(voor wortelen en aardappelpuree)
- gekruide paneermeel
Bereidingswijze
- °Aardappelen wassen, schillen, spoelen en koken °Wortelen reinigen, spoelen, snijden en stoven °UI reinigen, snijden en stoven, gehakt opbakken °aardappelen afgieten en puree bereiden °ovenschotel in boteren °Gehakt in de schotel brengen °Gestoofde wortelen op gehakt brengen °aardappelpuree bovenop wortelen brengen °afwerken met paneermeel en enkele klontjes boter °gratineren in de oven °Smakelijk
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door M.E.9551 op 15 augustus 2021 om 02u26
Supergoed recept is dit !!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?