Gehaktschotel met wortelen en aardappelen

Ingrediënten voor 2 personen

  • 4 stuks wortelen
  • 1 stuks ui(voor wortelen)
  • provenciaale kruiden( voor wortelen)
  • boter(voor wortelen en gehakt)
  • 500 gr gehakt
  • 1 stuks ui( voor gehakt)
  • 8 grote aardappelen
  • 1 dl melk( voor aardappelen)
  • muskaatnoot( voor aardappelen)
  • peper en zout(voor wortelen en aardappelpuree)
  • gekruide paneermeel

Bereidingswijze

  1. °Aardappelen wassen, schillen, spoelen en koken °Wortelen reinigen, spoelen, snijden en stoven °UI reinigen, snijden en stoven, gehakt opbakken °aardappelen afgieten en puree bereiden °ovenschotel in boteren °Gehakt in de schotel brengen °Gestoofde wortelen op gehakt brengen °aardappelpuree bovenop wortelen brengen °afwerken met paneermeel en enkele klontjes boter °gratineren in de oven °Smakelijk

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door sergedonni op 21 mei 2014 om 12u44

heb dit gerecht gemaakt voor 5 personen.iedereen was in de wolken.zeer lekker.(kruiding een beetje aangepast op mijn idee). zeer goed gerecht meid !!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?